Mogelijkheden voor het stofferen van de wink

Wij werken met de zeer mooie stoffen collectie van Kvadrat.

Hieronder de linken  met een aantal voorbeelden maar ze hebben natuurlijk een nog veel grotere collectie, voor info kunt u ons altijd mailen.

 

 

Prijzen vanaf € 875,00

Onderstaande  stoffen zijn zeer geschikt voor de wink, vraag vrijblijvend een offerte aan. De Pause 4 en de Plot gaan  helaas uit de collectie, indien u een bepaalde kleur wenst kunt u contact opnemen, wij vragen de leverancier dan of deze kleur nog leverbaar is.

Pause 4

Steelcut 2

Steelcut Trio  3

Tonus 4

Plot

Highfield

Remix

Kvadrat is een Deense textiel producent, opgericht in 1968. Kvadrat heeft, mede door haar Scandinavische invloed een leidende positie in Europa’s kwaliteitstextiel. Kvadrat is een merk gewaardeerd en geliefd door architecten designers en producenten van hoogwaardige meubelen over de hele wereld. Het textiel en de textiel gerelateerde producten van Kvadrat zijn gebruikt in verschillende wereldberoemde architecturale hoogtepunten.

Kvadrat innoveert met inachtneming van de esthetische, technologische en artistieke grenzen en onderscheid zich met name door kleur, eenvoud en kwaliteit. U kunt  uw keuze maken uit verschillende stoffen van kvadrat en zodoende uw geliefde stoel weer een optimale uitstraling geven. Afhankelijk van uw keuze zullen we u desgewenst een passende offerte doen.